Hej far !

Jag har inte skrivit till dig på ett tag. Men nu skriver jag igen.
Hur har du det bland molnen ? Jag måste ju anta att du får så mycket syltkakor du vill där i paradiset. Så du sitter väl och knaprar på sådana nu ?

Livet består av glädje och oro. Nu när förhoppningsvis jag kämpat ned orosmolnen som uppstod under gångna året, och hälsan återvänt, så finns utrymme för andra “bekymmer”. Min välsignelse i livet är att JAG som tillhör den grupp har det sämst ekonomiskt i Sverige, inser hur bra jag har det ekonomiskt, vädermässigt, och demokratimässigt, jämfört med andra delar av världen. Även om jag är medveten om att makten köps av de rika även här.

Mindre välsignad känner jag mig över saknaden av en egen familj att älska, en egen kvinna, egna barn…. det kommer nog aldrig ske, jag börjar inse det nu. Och det skär djup in i hjärtat på mig. Kommer aldrig riktigt komma över den sorgen. Speciellt som vår familj, med dig, mor och mina bröder var/är så splittrad far. Jag vet att du hade ont av det… jag lägger ingen skuld i det, men jag sörjer det far.

Jag hjälper en vän nu, med ett hus i Nyland far. det är lite kul att få VARA en vän, lite kul att få göra fint, tapetsera, måla och sånt. Det som jag inte har pengar att göra åt mig själv. Och sedan att få handla hos Lennart Jonsson, på hans färghandel är så mysigt, att det är värt ett besök bara därför, till Nyland.

Maggan bakade både matbröd och fikabröd nu i dagarna, det är krut i kärringen trots allt. Och till helgen kan det bli dans på Hanssons Loge till Elizas. Jag ska be dem skruva upp basen så du hör. Nu äre kväller far bye bye.