…Fick just höra en fantastisk berättelse av en vän, Hon kunde inte med säkerhet verifiera att den var från verkliga livet. Det är nästan så man hoppas på att den var det, annars duger den bra som motpol mot flummigt föräldraskap:

I Konsumkön i Umeå stod ett barn och gång på gång körde vagnen in i framförvarande Konsumkund, vilket naturligtvis irriterade denne, och föranledde honom att säga åt föräldern till det oregerliga barnet att säga åt honom att sluta köra vagnen på honom.
Varpå mamman hade sagt:

– Nä … vi har fri uppfostran, han får lära sig själv

En i kön bredvid hade sett vad som skett, och tog en Ketchupflaska, öppnade den, och sprutade ner alla varor i kundvagnen hos den fritt uppfostrande föräldern och sa:

– Jag hade oxå fri uppfostran när jag var liten !

Vist hoppas man att det är en sann berättelse ?
smiley