Tänk så det kan bli. Jag Kai Tomas, näst intill moralistisk nykterist, men ändå inte så moralistisk över berusning ändå.ä…. har tillbringat kvällen lätt berusad.
Jo och visst har jag haft trevligt, mycket trevligt skulle jag säga faktiskt.
Min Sancho Pancha Göran och jag såg Zidén & co rocka lös på cabovalen på Risön.
Berusningen satte nivån för vad som kunde betraktas som rolig konversation, och om sällskapet nyktrade till fortare än en själv, så märktes tydligt hur oförståelsen för berusad humor blev tydligare.

En alldeles underbar uppenbarelse och hennes genomsnälle barsällskap, lyste upp min och Gs kväll. Nu hör det till saken att den underbara uppenbarelsen anses av undertecknad vara lika underbar när jag är helt nykter, men jag skulle gissa att hon är “out of my leage” …. så jag var i vanlig ordning en snäll tillbakadragen gentleman.

Så jag och G vinglade hem i gladan lag och skojade friskt om saker som en nykter hade fnyst föraktfullt åt. Tex att jag som hade kängor på mig kunde plaska i pölarna, medan G som hade tygskor inte kunde det. Det krävdes 3 öl för mig att komma i det stadiet.

Aningen av en melankoli kom över mig sedan Gs och min väg skilts åt, och jag skrärpte mig och gick relativt rakt. Nåja … nästa nöje blir helnykter dans misstänker jag. Jag och en danstjej pratade om att jamma i pausen, med gitarr, flöjt och sång nästa dans på Gussjö. Men jag kom just på att det är Non-stop-dans den kvällen…… typikst

För övrigt så är jag bortsett från denna händelse. ledsen över att har gjort en vän sedan länge ledsen, utan att ha haft en minsta avsikt att göra detta. Men jag har bett om ursäkt till henne för en vecka sedan, och kan bara hoppas att det går över. Det hade inte gått över ikväll kändes det som..

nä… nu äre borsta gaddar o knoppa som gäller, imorrn ska moster skjutsas på Skärvstagården