Hej far !

Hur har du det där uppe ?
Nu har du Kjell hos dig oxå, din yngste bror.
Nu kan ni dra historier för varann, och kanske ta en bastu, som ni brukade göra du o Kjelle. För visst måste de väl ha bastu i himlen ?
Jag ska ta mig ner till Stockholm, och ta adjö av bror din, rent ceremoniellt då förståss, eftersom han redan är hos dig och chiefen.
Jag tar med älskade moster som ressällskap neröver, och dumpar henne hos Maj i Östhammar.
Dom har längtat efter varann så …

Det har blivit mindre bärplockande än så länge i år.
Har varit upptagen med annat, lite föreningsgrejer bl a.
Önskar på ett vis att du var här, och vi kunde ta med näverkônten och fylla den med lingbära. Men nu är det som det är med det.

Nu är det valtider igen far, men jag börjar bli rätt uppgiven. Främlingsfientligheten växer i Alliansens ekonomiskt och kulturellt segregerade Sverige. Sverigedemokraterna vinner mark, pga av folks oförmåga att vara källkritiska, pga av folks oförmåga att känna empati. pga av folks oförmåga att förstå att SD ljuger med illa presenterad “statistik”, utelämnar allt positivt mångkultur och invandring ger oss, och alltid har gett oss.

Och regeringsalternativet Socialdemokraterna flirtar med Folkpartiet. Vänstern står ensam upp för avskaffande av vinster i välfärden, står ensam upp mot rutbidrag och att att rika ska få skatteavdrag för “tjänstefolk”
Vänsterpartiet kommer förmodligen inte få makt, av den enkla anledningen att det är det enda parti som inte slickar röv på de rika, och det är de med pengar som inte vill dela med sig, som köper politisk makt. Om inte vänstern får 10 % eller mer, kommer de bli bortmanövrerade.

Så nu blir det resa till Stockholm igen. Jag älskar Stockholm, men tycker det är skönt att åka hem till Ådalen igen.
Sverige har blivit kallt, beräknande och egoistiskt.

Vårt kära Djurgår’n storvann mot Mjällby, 4-0.
Sån’t kan ju värma hjärtat lite.

Segla på nu, bland molnen far !