….
Dans när den är som bäst. Livet när det är som bäst.
Oslagbart arrangemang, av fantastiskt duktiga, och trevliga L-E Jonsson och Lina Nilsson. Läget för dans är Sveriges i särklass vackraste. Och ikväll spelade Sveriges bästa dansband: Voyage. Samt ett otal duktiga danstjejer på plats.
Alla Bag-in-box-dansare, och klassfestsdansare lyste tacknämligt nog, med sin frånvaro. Inte en stämpling på hela kvällen.
smiley

Till paus hade det lagt sig ett stillsamt mörker över en spegelblank liten sjö, Korgeldar, marsaller och elslingor gjorde allt det vackra, ännu vackrare.
Liten onödigt söt dvärgschnauzer tittade fram under luggen, med uppnosigt “skägg” i bilen hos dansstjej. Danser som blev som meditation, danser i glädjens och busighetens tecken. Min nyinköpta orange-svarta funktionströja fungerade bra som identifieringsobjekt.

När sedan kvällen led mot sitt slut, kände jag bara en enorm lycka, inget vemod över att sommaren är slut, eller att det var sista gången på Gussjönoret för i sommar. Jag kände bara ren lycka för stunden. På vägen ut sålde Lina och en tjej fika.
Och jag fick björnkram av Lina och andra tjejen, som tack för sommaren. Underbara människor finns.

På väg upp till bilen och parkeringen, tittade jag upp mot en stjärnklar himmel, medan Liv i Voyage, sjöng “bed of roses”.

Livet blir inte bättre än så. Tack Lejon och Lina !