“Absurt ….. ingen människa säljer ju sina barnbarn, ni är ju inte kloka ni kommunistjävlar och miljögalningar”

Det är ett mycket troligt svar när man på detta sätt klargör att om man förgiftar vår jord för egen penningvinning genom att påstå att vi säljer våra barnbarn. Jag menar att vi även säljer våra mormödrar, våra fäder…allt för att fylla plånboken ytterligare, på bekostnad av den välfärd som ska ta hand om dem på gamla dagar.

Jorden vi lever på, luften vi andas, är vår generations ansvar. Vi äger ingenting egentligen, vi äger ingen jord, inget land, inga tillgångar. Vi lånar den helt sonika av nästa generation. Och om vi för vår egen bekvämlighet och vår konsumtion, vår tillfälliga rikedom genom industrialism, genom onödiga exporter och importer köper och säljer varor som förgiftar kommande generationer, ja då anser jag att vi sålt våra barnbarn.

Och om pensionärer får liggsår och ligga i sin egen avföring pga att vi “sparar” in pengar på personal, ja då anser jag att vi säljer våra morföräldrar. Och när vi säljer ut hela folkhemmet till privata profitörer anser jag att vi pissar på våra föräldrars gravar, de som byggde detsamma.

En gammal dement dam, hade en gång i sin förvirring lagt morfars rakapparat i sin frys. Och när rakapparaten kom bort en andra gång och personalen bad om att få titta i hennes frys efter den svarade hon:

“Rakapparat i frysen !!!!?? det har väl ingen vettig människa !?

Nej och ingen vettig människa säljer sina barnbarn, och morföräldrar.

Är ni redo att sälja ni era barnbarn och föräldrar ? i så fall för hur mycket ?
Eller är vi villiga att lägga ner pengar i skatt för dem ?