Sverigedemokraterna är missnöjda med att de inte får igenom sin invandringspolitik. En politik, för de som inte förstått det ännu, som helt uppenbart bara har en enda viktig riktning enligt eget agerande. Nämligen att minska invandringen. Så då borde detta innebära att väljare som vill att Sverige ska ha en regering överhuvud taget i framtiden, vald på demokratiska grunder, inte borde rösta på SD ?!

Nu är man alltså beredda att fälla en regering pga av sin iver att hindra nödlidande flyktingar att komma till Sverige, undan krig och förföljelse. OCH utifrån det de sagt nu, redo att fälla en borgerlig regering om inte dessa i en eventuell sådan borgerlig regering går med på minskad invandring.

Ergo: Sverigedemokraterna anser att ett parti som faktiskt inte är störst, utan bara 3e störst har större rätt att få igenom sin budget, än övriga partier. Och Alliansen blir medbrottslingar till detta. Vad hände med Alliansens bedyranden om att aldrig se till att invandringsfientlig politik skulle få inflytande ?

Och vad hände med SDs övriga politik, som de gömt sig bakom, för att visa sitt rätta ansikte som enkom invandringsfientliga ?

Ett parti som har 13 % dikterar svensk politiks framtid, och raserar svensk demokrati. Man undrar vad deras väljare tycker om det ?