Det börjar bli mer och mer tydligt hur högern med sin destabiliseringspartner Sverigedemokraterna agerar för att förhindra en solidarisk, tolerant, transparent politik. Det har pågått länge nu, och man tycks inte sky några som helst medel för att få makt att förändra Sverige till ett ojämställt land, där rika och arbetsföra har ett större värde som människor än andra medborgare.

2 stora socialdemokratiska politiker har blivit mördade pga av sin politiska övertygelse om solidaritet. Är det en slump ? … nej.

När vänsterblocket väl vinner ett val,, så väljer Alliansen att med hjälp av Sverigedemokraterna stjälpa den regeringen. Detta efter att Stefan Löven om och om igen vädjat till borgarna att förhandla om alternativa lösningar. Där dessa högerherrar och damer kategoriskt sagt nej, utan att syna vad Löven ville förhandla om. Således kan knappast borgerligheten anklagas för att se till folkets och landets bästa. För mig har det alltid varit klart att så är fallet, men nu borde det gått upp ett ljus för övrig väljarkår oxå. För även om väljarna är ansvariga för vad de röstar på, har jag svårt att tro att de tycker SD och Alliansen agerar ansvarsfullt nu. Men vad vet jag ?

Att Alliansen och SD inte accepterar ett valresultat är skämmigt å deras vägnar !