http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19989377.ab

Ja ibland undrar man hur dumma människor kan få tillåtas vara och ändå räknas tillräckligt myndiga för att få rösta.

Detta har hänt:

– De rödgröna fick flest röster vid riksdagsvalet,

– Moderaternas två stora ikoner avgår.

– Sverigedemokraterna växer pga en längre tid av klyftökande högerpolitik, med den följden att folk tro att det är invandringens fel, att deras välfärd blir sämre, när Sveriges gemensamma pengar försvinner till skatteparadis och miljonärers fickor.

– Sverigedemokraterna enkom 13 % av rösterna ställer politiska krav som om de vore största parti, och lovar att rösta ner både vänster och högerbudgetar om de inte får igenom en inhuman invandringspolitik.

– Alliansen totalvägrar att ens överväga samarbeta över blockgränserna, och skyller kaoset på S och MP för att framstå i bättre dager själva, fast de egentligen är direkt ansvariga för att inte samarbeta.

Svenska folkets “dom” av detta spektakel blir då tydligen att det är vänsterledarna som tappar i förtroende, medan de som ställt till kaoset ökar i förtroende.

Hur dumma får människor bli ?