Så har alla hjärtans dag passerat förbi i våra almanackor. Och visst finns det mycket kärlek i världen, dock betvivlar jag starkt att mer äkta kärlek sprids denna dag, än någon annan dag. Sådana här dagar är antingen skapat av det kommersiella eller kidnappat av det samma. Men lika mycket kärlek som det florerar i världen om man letar, lika mycket hat sprids det….även på alla hjärtans dag. Se här ett facebookinlägg som dök upp idag på alla hjärtans dag:
Ida Hall:

– “De bygger sig hyddor mitt inne i stan! Dessa bilderna är från idag! Vad kommer härnäst? Ni som skänker pengar till dessa människor, ni får
mer än gärna ta hem de till er tomt och låta de bygga bo där! För vi
andra vill inte ha de intill våra hem! Intill cykelvägen där våra barn
går till och från skolan! De e överallt, när man går i stan, till affären, nu bygger de sina nya
hem mitt i stan?!?! De får tandläkarvård för 50kr , medans vi svenskar
får betala fullt pris! DETTA ÄR FAN INTE OKEJ! HJÄLP TILL OCH SPRID VIDARE !!” (slut på citat)


“Hjärtligt” va ?

Det är hjärtskärande hur man kan uttrycka sig så här. Och dessutom är det ur en intelligenssynvinkel beklämmande intelligensbefriat. En rad motfrågor dyker upp hos mig, när jag läser dessa tokerier.

1. – Vad har gått för långt och varför ?

2. – Ja de är mitt i stan, varför skulle de inte få vara det i ett fritt samhälle och ett Europa med öppna gränser ?

3. – “Få ett slut på tiggarna” …..Jag trodde vi hade kommit ifrån att mörda folk systematiskt utifrån härkomst eller inkomst ? Hade de sagt “få ett slut på tiggeriet” så hade det låtit bättre, men ändå hade deras andemening varit att förbjuda folk från att tigga, utan någon annan åtgärd för att hjälpa dessa stackars människor…

4. – “vad kommer härnäst?” …. ja det vore intressant att veta vad ni som är så rädd för att se människor som har det fattigt och eländigt…. vad ni tror kommer härnäst ?

5. – “Ni som skänker pengar till dessa människor, ni får
mer än gärna ta hem de till er tomt och låta de bygga bo där! ……
Då undrar man ju lite nyfiket om dessa tiggarfientliga personer skulle vilja att man hjälpte deras barn om de hamnade i nöd, eller om de bara skulle tycka att man måste “få ett slut på dem” ?

6 – “De är överallt” … eh Nej det är de inte !

7. – “nu bygger de sina nya
hem mitt i stan?!?” …. “nya hem? …
tycker ni de ska sova under bar himmel och frysa ihjäl ? Det är inga hem, det är tillfälliga skjul för att skydda dem från regn och snö.

8. – “De får tandläkarvård för 50kr , medans vi svenskar
får betala fullt pris!” ….
Ja nu vet jag ju inte i vilken omfattning det du påstår pågår, om det ens pågår. Men låt oss säga att varenda svensk skulle få betala fullt pris vid tandläkarvård (vilket inte är sant) och att varenda tiggare skulle få tandvård för 50 kronor (vilket inte heller är sant). Men även om vi utgår från dessa falsarier så är det ju en befängd och fullständigt totalegoistisk jämförelse. Om en människa med ingen riktig inkomst får hjälp med sina tänder för 50 kronor, och en svensk medborgare med allt från 8000 – 50.000 kronor i månaden, så måste ju tom en människa med så låg intelligensnivå att man spottar på tiggare, förstå att jämförelsen de gör är absurd.

9. – “sprid vidare” … nej gör för allt i världen inte det innan ni själva tagit reda på hur det förhåller sig, och förrän ni synat och pratat med ert eget samvete, och frågat er själva hur ni skulle velat bli bemötta om det var ni själva som tvingats tigga, eller era barn.

10. – “För vi
andra vill inte ha de intill våra hem! Intill cykelvägen där våra barn
går till och från skolan!” .
.. då frågar jag: varför vill ni inte det ?


Detta hat, och denna rädsla

Varifrån kommer allt detta hat ?
Jag tror att hatet kommer från att man distanserar sig från varandra, istället för att närma sig varandra. Och rädslan som uppstå efter Jimmie Åkessons väljar-svans, beror på att en hel massa felaktig, lögnaktig propaganda sprids, där man skrämmer upp folk utan grund. Man drar invandrare över samma kam, när en liten promille beter sig illa eller brottsligt, men blundar hårt när svenskar gör det samma. Och faktum är att detta hat har lätt att uppstå och frodas och gro i ett samhälle där ekonomiska och sociala klyftor ökar så dramatiskt som de gjort under alliansen.

Det finns bara en väg att gå om vi inte skall återupprepa Europas massmord på 30-talet, och det är tolerans, solidaritet, minskade klyftor, folk blir inkluderade inte utnyttjade eller utstötta som nu.

Men jag tror tyvärr att allt för många är allt för korkade för att förhindra detta historiska jättefiasko för mänskligheten … att det sker igen,,… jag pratar om när Europas befolkning utrotades och dödades i massor av miljoner.

Allt som behövs för att vi skall vara där igen, är att Sveriges, eller Europas ekonomi kraschlandar ordentligt. Sen kommer ni få se vad Sverigedemokraterna är kapabla till.