Kakan Hermansson, en känd feminist, lär ha uttryckt i en dikt, och uppmanat kvinnor vars män tittar på porr, att de skall kastrera sina män. Jag finner det intressant att detta inte går under straffbara våldsuppmaningar enligt lagen. Jag har för mig att i lagen om yttrandefrihet, som för övrigt så många av de som kallar sig “kritiska till invandringspolitiken” på ett unket sätt förvrider, står det att man inte få uppmana eller uppvigla till våld. Men detta tycks tydligen inte gälla feminister av Kakan Hermanssons kaliber. Dessutom kan man som en annan kvinna uttryckte det i kommentarsfälten undra: “Om jag som kvinna tittar på porr, vad ska de göra med mig då?”

Kakan tycker att manshat är sunt, men att kvinnohat är förkastligt. Jo hon har uttryckt på det viset. Och menar på att hon sparkar uppåt, när hon hatar män. Hon har dessutom vid mer än ett tillfälle uttryckt att alla män är “utvecklingsstörda”
Det uttalandet väcker ju för en någorlunda klok man som mig, frågan:

Att hennes agenda är att trycka ner män, är uppenbart när hon på ett groteskt sätt uttrycker sig i nedlåtande ton om både män och sk utvecklingsstörda människor. Eftersom hon helt uppenbart hatar män över huvud taget, så står det ju klart att hon har något emot utvecklingsstörda människor oxå. Men då undrar man om det bara är utvecklingsstörda män hon har något emot, eller om utvecklingsstörning hos kvinnor, oxå är något hon känner aversion emot ?

Att vara arg på att kvinnor far illa, att kvinnor inte har samma rättigheter är en sak som inte är svår att ställa sig bakom, och slåss för. Men när feminism tar dessa uttryck, i våldsamma hot mot män, då bör väl kanske feminister landet runt fundera om Kakan Hermansson är en bra representant för feminism ? Och när dessutom Gudrun Schyman, sagt att det manshat Kakan basunerar ut är “folkbildning”. Och eftersom Gudrun Schyman är den svenska feminismens draglok, och ledare, om feminism över huvud taget handlar om jämställdhet. Förlåt mig, men det verkar inte så va ?