Föreställ dig att inte bli trodd, att betraktas som mindre värd än andra medborgare. Tänk dig att betraktas som en annan människas egendom. Föreställ dig att i praktiken vara rättslös och att inte få säga vad som är i ditt sinne. Tänk dig in i att inte få röra dig fritt som du vill. Föreställ dig sedan att polisen står och tittar på när du blir jagad av en grupp galna män. Förnedrad, hånad, sparkad, slagen, spottad på, brutal ihjälslagen. Din 27-åriga kvinnliga, sargade kropp bränns på plats och dumpas sedan i floden, som om du vore avfall.

Föreställ dig sedan ….. att kvinnan vore svensk !

Sätt dig in i situationen att det vore din syster, din dotter, din bästa vän.

Hennes namn var Farkhunda
Hon blev endast 27 år
Hon ÄR din syster, din dotter,
och din medmänniska.

Glöm henne aldrig !

Klicka här