Ja men än’te könschtit hörrni ?
Alla
dessa kränkta människor…

Jag måste nog ändå vidhålla att det finns mycket folk som antingen inte bryr sig om något som helst annat än sig själv, eller oxå har en kronisk otur när de tänker.

Jag har så innerligt svårt att förstå hur det ska vara någon skillnad i värde och rättigheter på olika människor. Det är svårt att förstå varför rika får bidrag från skattebetalare i form av ROT och RUT, när de egentligen har råd själva.
Det är svårt att förstå varför folk tycker tiggare skall förbjudas. Det är svårt att förstå för mig, varför inte folk ser att Romer och Somalier är exakt lika mycket värda som du och jag. Och det är svårt för mig att förstå varför inte folk helt sonika ser dem som medmänniskor, istället för invandrare. ….

Och det är lite svårt att förstå varför de mest högljudda så kalla “invandringspolitikskritiska” människorna klagar på att de inte får tycka som de vill, när någon som jag ifrågasätter deras åsikt, och ifrågasätter deras beskrivning av det de på ett mycket ogrundat plan kallar “problemen” Då oftast i ett samanhan som de menar att invandringen är ett “problem”. Men de blir skogstokiga när nån säger emot dem, och visar på hur invandring både är en ekonomisk vinstaffär, och dessutom en humanitär seger.