Men dra åt H-vete va kul de kan va mä dans !!!

Om man börjar dagen med två pann-knack,(huvudvärk) en på förmiddan, och en på eftermiddan, och blir dyngsur under regnskur på väg till överbelastad frisör, med krossat skyltfönster. Ja då är förutsättningarna på topp för en kanondanskväll. Eller som danskungen Egon Edmark skulle uttryckt sig:

– “SKDL på noret, 251v ee”
vilket betyder: “Superkanondansläge på Gussjönoret 251 inlösta (visitors) Egon Edmark”

Två st Jörgen i bilen och en stycken Kai-Tomas grundlade för rolig bilresa.

Perikles är återigen ett toppband, trots att trummisen sjöng sha-la-la-la väldigt surt i en låt. Deras egen “Fredag i blodet” är otroligt medryckande. ABBAs “Does your mother know” blev jag vansinnigt glad av att dansa till. “Highway to hell” med riktig metal-röst är oemotståndligt roligt. Men gladast blev jag av Perikles egen “Härligt” som fick mig att känna sommardansglädje långt in i hjärtat, ända ut till tårna och upp till den nyfriserade hårtofsen. Så glad att jag nästan kunnat dansa med Annie Lööf om hon stått bredvid när de börja spela, … men bara nästan.

I fiket stod Lina och log åt oss dansare när vi beställde fika vid pausen.
Lejonsson och Danskungen tog inträdet, och sååå otroligt många dansade och log denna kväll. Saknades väl bara en halvgalen ko från näs, och en dansprinsessa med Helgumsursprung för att kvällen skulle fått 10 plus. Men när jag tänker efter kunde många fler favoriter fått komma, och ändå får kvällen ikväll 9 plus.

“Då blir det härligt Härligt att vara med dig
Detta ska bli vårt äventyr å ingenting hindrar oss nu
Då är det härligt Härligt att bara leva
Hoppas det varar länge nu för här kan vi stanna om vi vill

(Refr från Perikles “Härligt”)