Så det kan bli hörrni. Ena stunden med foten i klaveret, nästa stund har man trampat ner i sur-träsket, och ibland är man i Ångest-dalen. Men idag var en gla-dag, och idag var jag en gla-skit.
smiley

För några dagar sen var jag så besviken på mig själv. Vid ett tillfälle levde jag inte upp till min toppförmåga, när jag behövde det. Och i går var jag alldeles degig i kolan av sömnbrist efter sen hemkomst i lördags. Och i midsommar hade jag sån värk att jag nära på var folkilsk, och tappade humöret, något som är en “it’s a no-no” i min värld, annars kan jag få Ågren om jag tappar humöret/kontrollen. Och jag hade lite Ågren light efter midsommar några dar, efter värken och humörsutbrottet.
Men idag var jag en gla-skit hörrni, och i förrgår ett gla-piller för en dans-älva.
smiley

Så det var lite segt att hä sig ner på bangolfen idag, kroppen protesterade något, och huvvet följde väl bara motvilligt med, eftersom det satt fast i kroppen. Kroppen visste vart den skulle och huvudet vaknade senare. M.K kom ner och förgyllde nån timme för mig idag, drack kaffe o surrade lite. Den bedårande lilla “trollsländan” från Götet, med den varmaste själ, kom och spelade golf med sin lillebror. Och hon fick däng, men var lika glad ändå… fantastisk människa hon denna där. L.W och G.B förärade Risön med besök medan jag från altanen underhöll lite spontant med gitarr och falsksång… nä inte då .. jag träffade flera toner faktiskt 😉

Liten norsk pige kom med ett par upphittade, färgglada, solglasögon i barnstorlek, och förklarade för mig att hennes lillebror tänkte lägga beslag på dem:

– Jag sa att Fick icke lov te dä å ta de brillerna, då kan hon bli ledsen, ho som hadde dem

Senare på kvällen lovade en familj med en vuxen och 4 barn som kom 5 minuter efter sista utsläpp, att de skulle hinna färdigt till 22.00. En av barnen som kunde varit 10-12 årkanske, sa lite lillvuxet åt far som sackat efter, och överträtt stängningsdags att

– skynda på så “han får stänga och gå hem nån gång”

Nu ska gla-skiten nanna så han orkar med morgondagen