http://nyheter24.se/debatt/808018-jolin-16-det-racker-nu-jag-tanker-inte-acceptera-ert-hat-mer

http://nyheter24.se/debatt/792248-jolin-16-du-gamla-du-fria-du-fjallhoga-nord

Jolin Berg, en ung svensk tjej från Dalarna, som påstår sig förföljas pga sina politiska åsikter, hatad, ratad, försmådd, allt för att hon är medlem i Sverigedemokraterna enligt egen utsago.

Jag finner det intressant redan där, att en människa som enligt egen utsago, upplever en typ av politisk mobbing, väljer att gå med i ett parti som inte vill ta emot människor som på ett mycket värre plan, blir hatade, ratade, försmådda, ja till och med fängslade, torterade och mördade för sin politiska åsikt, eller kanske till och med bara för sin etnicitet.

Jolin Berg, skriver om sin “utsatthet” så att säga, till tonerna av “Du gamla du fria” genom att då och då flika in rader från vår nationalsång. Hon och många sverigedemokrater gör misstaget att tro att det är deras sång, och att den svenska flaggan är deras flagga. Det är vår gemensamma flagga, alla vi som bor under Sveriges tak, även flyktingar och antirasister. Och den traditionellt är vår flagga en symbol för tolerans, diplomati, fred och solidaritet.

Vill Jolin dela den med oss, så får hon det. Men hon får aldrig ta den ifrån oss. Jolin får gärna ta med sin svenska flagga på nationaldagen och välkomna de flyktingar som torde veta vad förföljelse vill betyda. Och om nu Jolin har erfarenhet av detta, så borde hon ju vara en ypperlig medmänniska att prata med för flyktingarna som kommer hit… om Jolin bara höjde blicken en aning …och såg förbi sin partilednings vilseledning, förbi nationsgränser, förbi kulturella skillnader. Om bara Jolin höjde blicken, och såg att våra välfärdspengar inte i första hand försvinner till flyktingar. Men att de försvinner till samhällets absoluta toppskikt, och försvinner till skatteparadis utomlands.

Jolin Berg, skriver att “Det är bara dina åsikter som får höras” och syftar till alla som inte är SDare. Detta i ett land där alla sociala medier bombarderas av SDs följe, där den massmediala nyhetssvärmen domineras av flyktingfrågor och SD. Det är ett av Jolins många märkliga påståenden.

Hon vädjar till respekt för sina åsikter, och sitt parti. När hennes parti inte rimligtvis kan förstå innebörden av ordet respekt, då man lägger fram lagförslag om rasåtskillnad. När man vill mota nödställda vid gränsen, och “hjälpa på plats” när “platsen” är ruiner, mitt under brinnande krig. Hon vädjar till respekt när hennes partikamrater i sociala medier vräker ur sig nedsättande kommentarer om invandrare, rent rasistiska öknamn, massor av felaktiga påstående om religioner, kulturer, och människor med icke svensk ursprung.

Jag skulle kunna, bit för bit, påstående för påstående, klä av alla Jolins felaktiga påståenden, och förvridna världsbild, och om nån ber mig ska jag göra det. Men med tanke på hur den mycket “Svensson orkar läsa i ett stycke, så vilar jag tangentbordet en stund.

Och medan jag vilar….sover svenskarna en djup törnrosasömn, och när de vaknar är demokratin borta, då Borgerligheten har sålt den, och Sverigedemokraterna har återinfört rasåtskillnad igen … vakna ! vakna !