Jo nog kändes golvet på Hanssons lite halt till en början, och jag sa kaxigt att det bara var bra, för jag ville ha golvet halt. Men detta var nåt i hästväg, eller hjortväg kanske, Bambi på hal is ….. de första danserna

Men jag tänkte att det bara var att gilla läget, anpassa dansen efter underlaget.
Och antingen lyckades jag med detta, eller så blev golvet bättre eftersom.

Just nu är jag lycklig, lycklig, lycklig !
Jag fick dansa med många fler kanondanser än de jag nämner här, Jag fick dansa med liten rosenknopp, fick dans med följsam lejoninna, med favorit-ko. Jag fick dansa med smidiga, smäckra Lugnviksbor, med Flitiga dansbiet, med duktiga dance socialtjejer, med 2 vackra Pernillor, med liten skogsmulle…..Lycklig, lycklig, lycklig. Och med Bambi, som tidigare gått under benämningen: “Solblomma”

Bambi sa till mig efter 2 danser nåt i stl med:

– “Den var banne mig mest sensuella dansen jag dansat på flera år… Jag fick liksom bilder medan vi dansade om att glida fram på en is, bara vi två, som svävande…

Ganska nyligt har jag skrivit om uppbjudningstekniker och nobbningstekninker. Men det finns ju oxå olika sätt att försöka bli uppbjuden på, utan att bjuda upp har jag märkt. Man kan lägga ett “uppbjudnings-bete” Och jag prövade ett för mig nyuppfunnet uppbjudnings-agn ikväll. Jag lade handen på höften och bildar en ögla av armen och ser efter om det nappar, dvs nån som krokar tag i “öglan. Det gjorde det idag, det var Bambi som högg.

Tack Lejonet, lejoninnan och alla i “Lejonflocken” för kanon-arrangemang IGEN