Det är bara att inse att Sverigedemokraternas framgång har INGENTING att göra med hur de andra sju partierna beter sig kring invandringsfrågorna.

Sverigedemokraterna växer, för att alldeles OAVSETT vilka resurser vi i Sverige har, alldeles OAVSETT hur mycket bostäder vi har, alldeles OAVSETT att invandring generera vinst eller inte ….

….SÅ VILL MÅNGA INTE TA EMOT FLER INVANDRARE.

Har INGENTING med integrationspolitik, har INGENTING medmottagande, brottsstatistik, eller något annat att göra, INGENTING !!!

Dryga 20 % av svenskarna (och växande) VILL INTE HA INVANDRING FÖR ATT DE HELT ENKELT TYCKER ILLA OM INVANDRARE. Och de vill inte, kan inte motivera varför. Och det mina vänner vad kallar vi det ? “kritik mot invandringspolitiken” .. I think not !
Det är dags att sluta dalta med orden, kalla det för vad det är; rasism, och främlingsfientlighet. Det handlar inte ett skit om bristande flyktingpolitik. Slut på lögner nu, klä av SDs sk “argument” och visa dem för de lögner de är.
Sverigedemokraterna växer för att folk tycker illa om invandrare, och det finns inga andra ansvariga för det än Sverigedemokraterna själva, och de som röstar på dem, Bortsett då från långvarig politik som ökat klyftorna i Sverige och bäddat för Åkesson o co.

Ni och vi kommer få lära oss den hårda vägen igen vad som händer när man segregerar ekonomiskt, kulturellt, gör rasåtskillnad, tillåter rasister i riksdagen, etc. Vi har inget lärt av historien. Det är bara att hoppas att folk vaknar innan det går lika långt som förra gången… men de vette fan…

När folk fortsätter rösta på ett parti vars företrädare uppmanar till att ställa sig på Öresundsbron med en K-pist. Och påstår sig rösta på SD för våra pensionärers skull, när SD i själva verket drar ner 53.000.000.000 på kommunsektor/välfärden i sina politiska förslag. Då vet jag inte vad som ska till.

Jag tror oxå att Sverigedemokraterna kommer vara största parti MYCKET SNART. Folk är inte smartare än så här. Jag orkar knappt glädjas över att vänster gått stark framåt.

Det är den typ av personer ni röstar på kära SD-väljare. Men det är väl Ok det oxå för er ?