Nepp, inget pöka denna som… eh år… eh decennium.
Fan jag måste kolla mig i skrevet o se om den e kvar, eller den rymt pga inaktivitet.
Jorå så ere när man inte är arbetsför, utan titel och utan status. That’s just the plain reality of it. 100 kvinnliga vänner, minst. “Määänn ja ää iiinte bitter” Men dessa 100 kvinnliga vännerna försäkrar mig allihop om att det inte har nåt med saken att göra.
… att jag är ett “klipp” !! Jo jävlar ja !!???

närå, de e lungt, pungen släpar i marken, och hjärtat förtvinat, “Määänn ja ää iiinte bitter”. närmar mig halvseklet i ålder. Jag är en dansgud (har jag fått lära) jag ser bra ut (enligt många) Jag är trevlig och snäll( enligt de flesta) Jag är rolig och lättsam (enligt de flesta. Jag är musikalisk, duktig på fotografi, måla, rita, är bra på att lyssna, trösta. Jag kan laga mat, jag tvättar, städar….

undrar vilken koefficient som fattas ?smiley


…inte ?
Nä jag är nog ett “klipp” jag ?!
Och jag har varit det i snart 7 år
“Määänn ja ää iiinte bitter”
heja mig !!smiley