Jag vill bara reda ut några begrepp, och vanliga slagord/propagandauttryck, och rena falsarier som SD och dess svans, allt för ofta använder sig av, och på så sätt lura vanligt folk och väljare att tro på dem i deras anti-invandringskampanj.


“Man får ju inte tycka vad man vill i det här jävla landet”

Jo det får man ! Finns mig veterligen ingen som blivit förhindrad att uttrycka sin politiska åsikt i det här landet. Det HAR dock hänt förut, att vänsterpartister blivit åsiktsregistrerade i Sverige under en längre period, en skam för Sverige. Och det HAR hänt att man registrerat Romer, tom barn i Polisregistret.
______________________________________________________________

“Vi kan inte ta emot alla flyktingar som finns hit som PK-maffian vill”

Nej, det finns INGEN som hävdar att vi ska ta emot ALLA flyktingar … INGEN tycker så, så sluta använd det uttrycket !
_________________________________________________________________

Och angående ordet “PK-maffian” som ofta används av SD-maffian, så är det ett högintressant uttryck, en bloggare vid namn “silverponnyn” gjorde en så pass bra “analys” på hur en sk politiskt korrekt maffia skulle kunna agera om man nu får tro de stackars åsiktsförtryckta Sverigedemokraterna. Och de har använt bilder från en tv-serie om den Amerikanska maffian:


Nej så går det ju inte till “kära” SD och SD-svans… eller ?
_______________________________________________________________

Nästa uttryck:

“Snart kommer Sverige styras av Muslimer”

Ja vad ska man säga….. muslimerna i Sverige få ligga i då i sängkammaren. Ett tips då till Sverigedemokrater av “Arisk, kristen” härkomst: hem och pippa ! Men kolla först så den du pippar är “100 % svensk” i minst 4 generationer tillbaka. Och lycka till med det !
________________________________________________________________

“Vi har inte råd”

Här vill man ju bara citera Schyffert, så det gör jag:
________________________________________________________________

“Brottsligheten har ökat”

Under 2000-talet har antalet dömda för brott i samtliga kategorier legat
mellan 110 000 och 130 000, vilket är en minskning sedan 1970-talet då antalet dömda för brott låg omkring 300 000 per år trots att befolkningen var mindre.
(wikipedia)

Detta är bara några som används, jag får nog anledning att återkomma i ämnet.