Jag ögnar igenom Aftonbladet på artiklar och kommentarsfält, efter regeringens presenterade budget….

Det verkar vara hemskt synd om det rika Sverige, och mest synd om de rikaste, som får dra ett så tungt lass. De hotar åter igen med att dra utomlands. Men draaaa då för H-vete. Det gör ni ju ändå, för att bygga ett högre Mammons torn. Alla ni som är tokrika men inte vill betala skatt till det land som möjliggjort er utbildning er välfärd vård etc … draaaa , vi vill inte ha nå rika gnällspikar här i Sverige. Och alla ni som vill flytta till ett land som inte tar emot invandrare … draaa och lycka till med visumet i ett land som inte tar emot invandring. Nordkorea är ett av de länder som inte tar emot invandrare … något för de “invandringspolitikskritiska” kanske?

Om det skulle vara så illa att de rika bär upp Sveriges ekonomi, och drar utomlands pga av att den starkaste måste bidra mer… ja då väljer jag hellre att ha ett något fattigare men mer jämställt samhälle. Men nu är det så att det är arbetarna som bär upp Sverige och fyller fickorna på de rika i Sverige, som sedan flyttar pengarna till skatteparadis.

Hade det varit så bedrövligt för de rika att bo och verka i Sverige hade de dragit för länge sen

Jäääävla rikemansgnäll e va re e !!!