Uhum…. lite bananflugejakt så här på tidiga hösten. Dom jäklarna verkar ju bli allt mer köldtåliga. nystädat hemma. Efter den oerhört svåra manliga förkylning jag drabbats av, blev städningen eftersatt ordentligt. Ja det är åtminstone min story, och jag står för den lögn… eh den versionen.

Jo och under städningen hittade jag min nageltång, gamla mobilen, och en fribiljett till konsert på Hullsta, som jag gav bort nu på kvällningen. Jag hittade “några” gruskorn, “lite” damm, och en del smutstvätt också. Försöker vänja mig vid det nya tangentbordet till datorn oxå. Det blir ju så när man låter blommorna torka och vattnar tangentbordet istället (honungsvatten) Tangentbordet uppskattade inte detta tilltag, utan började bete sig labilt och oberäkneligt. Nja ska sanningen fram, så var bokstaven “N” så nedsliten att det inte syntes nått tecken på den. Så den fick gå i pension då rå. Rest in pieces.

Men det var kul att se diskbänken igen oxå. Det var nå’n vecka sen.
Sopade och torkade golv. Jo osså spolade jag av mig själv på sluttampen, och bäddade rent. Och så fick blommorna vatten. Men först insåg jag med ens, när jag var på väg att vattna murgrönan, att den hängde ovanför mitt eklektiska piano. Och att det pianot kanske ogillar vatten lika mycket som det hädangångna tangentbordet. Så nu har murgrönan ny adress i rummet.

Och imorrn blir det dans på Bollsta… det kan ju oxå bli kul iofs.

Gonatt Ådalen… och resten tå värla