Jag är tveksam till om Sverige som nation och svenska medborgare nånsin haft det bättre ställt när det kommer till materiell levnadsstandard. Och ÄNDÅ så VÄLJER VI ETT SAMHÄLLE där vi inte anses ha råd med vård ?????
Under mina snart 50 levnadsår, har jag aldrig hört om annat än nerdragningar inom vården, omsorgen och skolan…..

Ja men va fan är folk dum i huvudet ?
Varför fortsätter vi välja dessa politiker som skiiiiiter i dig och mig på ålderns höst, som anser att om man har mindre pengar ska man inte ha lika bra vård ??
Det är klart att det finns pengar, tror ni något annat är ni jävligt lurade. Men det är girighet, och makt hos politi8ker och näringsliv, och enkom girighet hos stora grupper löntagare och företagare som har satt oss i denna sits.

Tror folk på fullaste allvar att det inte finns pengar till sjukvård, i ett av världens rikaste länder ?

Dags att folk börjar ta ansvar vid röstlokalen nu, och rösta bort moderater och light-moderater (sossar) …och rösta in verklig solidaritet … eller så kan ni ju fortsätta RÖSTA bort sjukvården, och satsa på de som vill att bidragen skall riktas uppåt i samhället.

Ert val kära medborgare !!…ert val !!!