Man vet inte om man ska bli förbannat arg,
eller bara rycka på axlarna åt skiten.
Oavsett hur jag väljer att reagera, så förändras nog inte världen av det, och idioterna upphör inte vara idioter utifrån mina enskilda reaktioner.

Men jag får väl variera mig då. Det är nyttigt att bli arg då och då och säga vad man tycker. Och det är nyttigt att ibland bara skita i idiotin.

Storklubbarna i champions leage vill försvåra för mindre ligor, eller rent utesluta dem, och ha gratisplatser i Champions leage. Ja men gör hur fan ni vill med det då, uteslut allsvenskan från kval till champions leage, men kalla det för f-n inte för Champions leage längre, döp om det till “Elitsinglar.eu” eller nåt.

Ja det följer ju mönstret för hur övriga samhället ser ut. Topparna får subventioneringar och bidrag, och de nödställda får skäll och indragningar. Så är det inom politiken, inom religionen, inom företagsvärlden, inom sporten etc etc etc. Och folk tycks verka vilja ha det så.
Och det är inte bara skillnader vi pratar om. Vi pratar om äckliga skillnader.

Och på radion i fredags, under den tidpunkt då jag normalt spisar innehållet från ett av de få program med intelligent innehåll (Ordalaget, radio Västernorrland). Ja då får man höra att det är Rojalistisk direktsändning med rapporter om huruvida nån liten bäbis är pigg, vad mammorna har på sig för kläder, och om systrarna, kusinerna är busiga eller inte….
Och det värsta är att tex tv-sändningarn sågs av över en miljon människor.

smiley
A men fy fan !!!