Tänk att människor måste racka ner på varann hela tiden.
Att skämta är en sak, och om det är småelakt, vilket även jag kan åstadkomma. Då kan man väl lugna sig efter ETT elakt skämt om en och samma person?
Ja det var jag som var utsatt denna gången, och normalt sett hade jag inte brytt mig eftersom det var elakheter som inte hade nån grund i varken verkligheten eller i mina egna komplex. Jag blev mer förbannad och irriterad över sättet. Det var bla min kropp hen gick på och gjorde ner. Och det absolut inget fel på min kropp,. så det har hen inget för. Men det kom dessutom från en fullständigt otränad person, med nedbruten kropp, tunnhårig utan tvättning eller kamning, med oproportionerligt stora fötter i förhållande till spinkiga ben. Och jag har dessutom en tid berömt hen för klädstil och look… ibland funderar jag om det är att bjuda in till elakheter om man är snäll ?
Det är nämligen inte första gången snällhet ger den effekten i livet

Ett skämt, jag skrattade överseende, 2,3,4 oxå … men 5:e gången påminde jag hen om att denne bara för nån dag sedan gnall över en människa som gjorde sig lustig på hens bekostnad. Nu blir det mindre doser av hen ett tag.