Det fria ordet, yttrandefrihet,
… visst låter det vackert?

Dessa ordval är typiskt för de “invandrings-politik-kritiska” så kallade Sverige-“demokraterna” Som frontman har de placerat en av de mest media-smarta politikerna i modern tid, som lyckas behålla lugnet i var debatt, men samtidigt spela offerlammet i svensk politik, genom att hävda att de blir utfrysta. Detta trots att de inte sitter i majoritet och därmed inte har makten att regera.

Hans följe, är inte av samma kaliber i intelligenskvot. Snarare tvärtom. Men han har en trogen armé som gör hans dirty-work på sociala medier, bloggar, kommentarsfält i nättidningar, youtube etc etc.
Och dessa är organiserade, oerhört enträgna, utan moralisk kompass, använder personangrepp som standard, “mail-bombar” nätet med åsikter, så det ser ut som om det vore i absolut majoritet. Läs rubrikerna på tex youtube.


i varje diskussion, som presenteras “vann” Jimmie Åkesson, eller “krossade” han motståndet, och det alldeles oavsett utgången av diskussionen. Det finns massor av länkningar på Google till siter som till adressen kan verka som “seriösa sidor”, men i själva verket är SD-svansens socialamedier-mass-propaganda för Sverigedemokraterna, med rasistiska undertoner, eller ren rasism. En site med “valbarometer” i internetadressen där hade Sverigedemokratiska åsikter ca 90 % genomslag i “undersökningen” medan valet gav dem 13 % och opinionsundersökningarna mellan 15-20 %.

Och så här ser det ut i “underjorden” på internet. För de är mycket väl medvetna om att de flesta svenskar inte kollar sina källor på internet, och tror det som skrämmer dem, eller i första läget verkar som ett hot mot dem personligen. Oftast räcker det med ett eller två klick på Google för art avslöja saker som sprids, som helt enkelt inte är sant.

Tyvärr har jag vid flertal tillfällen sett att även nära goda vänner, har tagit masspropagandan från detta nynazisterna light på allvar. Oc h det är ett underkännande av svensk media, svensk politik, svensk skola och människor i allra största allmänhet.

Så det “fria ordet” används som verktyg av dessa människor för att avskaffa detsamma. Och “yttrandefrihet” för människor i denna “armé” är bara till för dem, och om man tycker annorlunda än dem, så anser de att de inte får tycka vad de vill. De vill helt enkelt inte ha andra åsikter ute i media än sina egna. Och Åkesson själv, trots sin mediala briljans, så lyser dumheten igenom även där, när han tex föreslår att slopa presstödet.