…är inte ett dugg bättre än maktgalna män, i min mening !

I den politiska och journalistiska feminismens värld är kvinnor inte ansvariga för något dåligt i samhället och världen, inte ens moderata, centerpartistiska eller KD-kvinnor, vars politik helt uppenbart är både antifeministisk, och anti-jämställdhet. Det finns alltid ett behov, tycks det, från ledande feministiska politiker och journalister att avsäga kvinnor allt ansvar, och generalisera över män.

I detta fall rubriken:
“Så kidnappas språket av män med makt”
http://www.etc.se/kronika/sa-kidnappas-spraket-av-man-med-makt

Det är så synd att skuldbeläggandet av män kryper in i rubriken på den här typen av artiklar, för i övrigt är analysen om makten och språket riktig. Men den är inte specifik för män. Det verkar ha undgått feministiska journalister att 3 av fyra partiledare i alliansen är kvinnor tex. Många kvinnor gläds tex över att Hillary Clinton nu har goda chanser att bli president i USA. Och det för att hon är kvinna. Sen har de inte nog koll på hur hon kommer till makten, genom miljardfinansiering från Wallstreet, som styr politiken kraftigt åt höger. Och styrs politiken kraftigt åt höger, jag då kan ni glömma kvinnors rättigheter, ni kan glömma rättigheter för vanligt folk öht.

Detsamma var när Barack Obama blev president för USA. Så jublade världen och medborgarrättsrörelsen för att en svart president kommit till makten. Det handlar inte om vilket kön det är på presidenten, eller vilken färg på hyn presidenten har. Det handlar om vad presidenten värnar, och vad de vill och kan genomföra.
I USA nu tex, hade underbetalda kvinnor (och män) givetvis fått det mycket bättre om Bernie Sanders politik genomförts. Eftersom han är rätt nära våra skandinaviska socialistiska värderingar. Och han är inte köpt av Wallstreet som Hillary. Men det var inte så viktigt för USAs kvinnor tydligen, eftersom Hillary har starkt stöd av dess kvinnor. Viktigare var att det var en kvinna på presidentposten, än att underbetalda kvinnor får det bättre.

Och då vill jag ändå tillägga att Obama har varit en av USAs klokaste, tuffaste, smartaste presidenter i historien, och att Hillary Clinton är mil bättre än Donald Trump.

.. könskriget fortsätter i alla fall tydligen, och ingen vinner, utom just maktgalna kvinnor, och maktgalna män, ty feminismen är starkt drivande till att splittra arbetarrörelsens jämställdhetsperspektiv, genom generalisering och införa kvinnligt undantagstillstånd i ansvarsfördelningen.

..ett tips vi män är oxå människor !