Hade det inte varit så tragiskt alltihop, så hade det varit komiskt hur j-a idiotiskt, ologisk och inhumant, vissa människor uttalar sig.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article23098161.ab


”Fy fan för er killar som får tjejer att känna sig osäkra när de går på festival. Jag hatar killar. Hatar hatar hatar.”

För feminismens skull, de feminister som faktiskt vurmar för jämställdhet, lika inför lagen och humanism, så borde feministiska ledare ta avstånd från uttalanden som Zara Larsson gör här.

Men det gör inte feministiska ledare. Förra gången fröken Larsson trampade i klaveret så stöttade Gudrun Schyman henne. Vad är det för fel på dessa människor som uttrycker sig sig så ? De vill alltså bygga samhället på det hat som de påstår sig vara emot… hur korkat är det ? Jag tycker det är i klass med rasisten som hotar med att flytta till ett land som inte tar emot invandrare. Motsägelsefullt, intelligensbefriat och kontraproduktivt.

Samma feminister tycker oftast inte att det är OK att dra invandrare och muslimer över en kam, när en liten promille eller procent av denna icke homogena grupp begår brott. Men är helt oförstående över generaliseringen, fördomsfullheten mot män som grupp. Man tom ÖPPET hävdar att det är OK att hata män. Skulle feministerna tycka att det var OK om män öppet propagerade för hat mot kvinnor för att nån som pojke blivit utnyttjad av kvinnor ? Skulle en man kunna starta ett parti på dessa grunder (MI ..Maskulint initiativ)och skrapa ihop mellan 1-3 % röster och sedan gå ut och hata kvinnor ? … nej givetvis inser vi hur dumt det låter, men åt andra hållet går det bra ?

Hade feministiska ledare tagit avstånd från den typen av uttalanden som Z.L. gör sig skyldig till här, hade det varit möjligt att kalla sig för feminist som man. Men om det är detta feminismen står för, hat, fördomar och vilseledande generaliseringar, ja då är jag stolt att kalla mig för antifeminist !

Först bör väl polis ingripa, och sedan rättsväsendet för att klargöra om det var en våldtäkt eller inte. För om det var mitt framför scenen, så är det helt klart att både män och kvinnor runt om borde sett det, och då skulle det ju finnas vittnen. Hatar Zara dessa kvinnor som inte ingrep då, lika mycket som män ? Nej givetvis inte uppenbarligen. Det måste vara omöjligt att begå en fullbordad våldtäkt mitt i ett publikhav utan att nån märker något. Att olovligen tafsa, vilket oxå är vedervärdigt, är ju svårare att komma åt och bevisa.