http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23098393.ab

Fortfarande ingen som reagerar på hur svensk press misstänkliggör män och släpper igenom misstänkta kvinnor ? I det här fallet skrivs i tidningen att de var i alla fall över 15 år pojkarna som var i beroendeställning. Det är märkligt, det är ganska enkelt att föreställa sig rubrikerna om en manlig chef gjort detta.

Nu är inte alls allt klart och tydligt heller i detta fall, så man bör vara försiktig att påstå för mycket. Åldern på pojkarna är tex inte klargjord. Men ATT hon hade sex med en av killarna är klart eftersom båda parter erkänner det. Killarna påstår att de varit i beroendeställning och inte gjort det frivilligt. Kvinnan hävdar att “attraktion uppstod, inget konstigt med det”

Föreställ er nu att det rört sig om svenska flickor, 15-årsåldern, och att mannen varit svensk. Redan där hade rubrikerna sett annorlunda ut. Man hade inte pratat om “sexanklagelser” då utan om utnyttjande och tom våldtäkt. Ett nej är väl ett nej ?eller hur var det med det där ?

Och sedan kan vi dra det ytterligare ett steg, samma potentiella situation, fast mannen var Europé… Nä hände inte så mycket med ilskan va ? Afrikan då ? Jo nu bubblar det i blodet på många. Om Afrikanen var Muslim då … nä nu kokar det över hos 1 av 5 svenskar.

Men lugn det här handlar om en vit svensk kvinna som ev utsatt två unga killar utifrån en maktposition. Och alldeles oavsett graden av tvång i det hela, måste kvinnan haft ett val. Men hon är ju trots allt kvinna, och svensk. Allt är tillåtet.

Ja jag är medveten om att jag inte har svaren, om killarna ljugit om den eventuella frivilligheten. Det kan mycket väl vara så att killen utnyttjar situationen för att få stanna i Sverige. För att människor falskt anklagar folk för egna syften eller eget hat, har alltid förekommit, och förekommer nu. Även kvinnor/flickor som vill hämnas på män. Men det är medias och människors reaktion jag reagerar på, rubriksättning och att göra skillnad på kvinnor och män i sådana situationer.