Nättroll är en av vår tids stora styggelser.

Folk som anonymt sitter hemma vid tangentbordet, och inte vågar stå för det de skriver genom att inte skriva under med sitt namn. Jag har tröttnat på dem, nu stänger jag kommentarsfälten i min blogg, så att de som har något att säga mig angående det jag skriver, blir tvungen att säga det direkt till mig och stå för det.
Goda kommentarer och beröm kan framföras till mig direkt. Om “nättrolleriet” fortsätter utanför internet, kommer jag gå vidare med det.

Detta är min blogg, här skriver jag om egna känslor, tankar och politik, vilket min yttrandefrihet tillåter mig att göra. Jag hänger inte ut privatpersoner, även om jag blivit uppmanad till just detta intrigbejakande och fega tillvägagångssätt av en person som inte vågade stå för sin åsikt med namnunderskrift.
Att gå i “diskussion” med människor som inte vågar stå för vilka de är, är som att hälla bensin på elden, det är lönlöst, leder ingenstans. Trollen växer bara av sådana scenarion och fortsätter “trolla”. Jag kan bara säga att det anonyma nättrollet inte hade rätt i något denne skrev. Folk får tycka vad de vill om mig, men folk får inte sprida lögner om mig och gömma sig bakom anonymitet.

Det är allt jag har att säga om det.