Jag är snart ett halvt sekel gammal, dvs 50.
Och jag har hållit på Djurgården i vått och torrt,
nedflyttning och SM-guld.
Och jag har många gånger sagt att det enda jag
har kunnat tänka mig tatuera in på min kropp,
är Djurgårdens emblem, eftersom det är något
man inte ändrar sig kring.
Ja, och att föräldrar tatuerar in sina barns namn
är ju än mer klockrent.

Men nu vet jag inte hur jag ska reagera.
2015 Kevin Walker, mittfältare i DIF, tidigare GIF Sundsvall,
och tydligen nån gång innan det ursprung i AIK, DIFs lokalkonkurrent.
Nu har han blivit hotad med orden: ”Du ska dö din jävla horunge” av de som kallar sig “DIFs fina grabbar” och en död råtta (gnaget) i brevlådan. Orsaken är att när Djurgården låg under med 2-1 mot IFK Göteborg, så anser denna hjärndöda sektion, denna skam för Djurgården, denna skam för Idrottssverige att Walker bör bränna, missa straffen med flit, för att inte “hjälpa AIK till guld”. Det är nån sjuk idiotisk tanke om att lokalkonkurrenten lidande är viktigare än egen framgång.

För en tiondels sekund, överväger jag….. inte att BYTA laget i mitt hjärta, för det går inte, men att upphöra hålla på nåt lag alls. Men jag ångrar mig fort, och tänker att de har ingen hjärna, inget hjärta.De riktiga supportrarna í med och motgång, är INTE de som ska sluta.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/djurgarden/article23236660.ab

För övrigt vill jag påstå, herrar huliganer, att det är oerhört kontraproduktivt att hota sina egna spelare om man hoppas på framgångar för egna laget, men det var ju inte framgångar för egna laget ni ville ha eller hur var det nu ? smiley Eller som Baghera skulle funderat över just kontraproduktivitet

“Säg mig, när du knockat dina elever – hur tror du då att de kommer att kunna minnas det du lärt dem”

Det är återigen lite som svensken som hotade flytta till ett land som inte tar emot invandrare.