(var nyss på väg att skriva lång arg, djuplodande blogginlägg)

Andas djupt Tomas, ta ett djupt andetag.

Du kan inte förändra världen, vare sig rasister eller gnidna, samvetslösa kapitalister som bokstavligen går över lik för pengar Ej heller folk som som Dana (artikellänken) som anser att kvinnor inte tillsammans med männen, har ansvar över samhället, och att män är roten till allt ont. Du kan inte förändra det Tomas …. vad du än skriver, hur giftigt du än skriver, hur klokt du än skriver.

Ta ett djupt andetag Tomas och låt Dana Pourkomeylian leva i sin snedvridna världsbild om män och kvinnor, skuldfrågor, selektiv statistikläsning….
Jag tar ett djupt andetag, och ger blanka f-n i Dana….

Jag kan inte få Dana på sundare tankar oavsett vad jag skriver, men jag KAN fixa frukost och mätta min egen mage, det ligger inom min makt !
smiley

(Det blev havregrynsgröt med russin o blåbär i)smiley