Ovan: En oftast skinande ren diskbänk, den belamras max under en dag
med bråte och för-sköljd disk. En stor förändring som började för några
månader sedan.
Och jag “snålar” på “CIF” (hette “VIM” när jag var liten) Jag bara vänder uppochned på flaskan över diskbänken utan att klämma på den, endast nån droppe kommer ut, och räcker mer än väl. Den kommer att räcka tills jag blir 140 år gammal 🙂

Ovan: Musikmönstrade tyget gjorde sig fint på kökssoffan, bredvid nyslipat och nylackat köksbord.

Och har man nylackat bord, vill man skydda utan när man rensar färgande blåbär.

Omstrukturerat ALLA skåp i lägenheten, men denna förändring /inringat med rött, datumet skrivet med tusch, på kortsidan förpackningen), gjort i kväll, ska förhoppningsvis hjälpa mig att använda torrvaror INNAN datumet gått ut. Vilket varit ett stort “slösproblem” för mig förut.

Hylla ovanför köksdörren i köket, för att få undan olika städmedel… (compact living)

Det här blev bara snyggt 🙂

Min djungel, som jag förvisso for fram med en machete nyligt och röjde så man såg ut genom, nyputsade fönster… ja just det, första gången på flera år jag gjort det åt mig själv 😉

Musikavdelningen

Min afrikanska sambo, går genom “djungeln”

Eftersom man ofta äter vid datorn eller TVn (samma skärm för mig) så blev det vaxduk där så det gick att hålla rent

Nytillskottet att frysa bär i

Gaaaaaahhh !!!!!!


Vetekudde att värma eller kyla, bra för kropp och själ.

Allt detta inom 35 kvadratmeter