Dagen började som vanligt trögt, och inspirationslöst, och som vanligt jobbade jag mig in i dagen. Fick kliva upp redan kl 8 för att få tvätten gjord. Dvs 2 timmar mindre sömn än normalt. G som jobbar på Kopra, trodde inte sina ögon när jag likt ett likblekt spöke vinglade in på Kopra för att köpa tvättmedel. Men jag tog igen det omgående med att sova nån timme direkt efter tvätten. Skrubbade rent köket nån timme oxå.

Sedan fick jag sms om att klubbmästerskapen skulle spelas idag, dvs ingen större framförhållning, men okej då, tänkte jag, det är svårt att få till att “alla fyra” kommer på en gång som var tänkt idag. Nu kom det tre stycken, en fick väl förhinder.
Men nu kommer jag till det som “inte var så dumt” Jag vann faktiskt klubbmästerskapen. Måhända trist att det inte är fler som ställer upp o tävlar, men det var nog mest SPELET jag var nöjd med. 36, 35, 28, 28 (127). Hade jag spelat 40 i snitt och vunnit, hade jag nog inte lagt ut det på bloggen, men 31,75 behöver jag inte skämmas för. Och det små-regnade de två sista varven, men ändå rätt varm ute. 20 grader när vi började, 15 sista varvet.

Mäh… då kan väl inte gnällgubben Tomas oja sig över att han hamnar i en för bra klass, om han går två 28:or efter varann. Nä faktiskt inte. Men gnällgubben Tomas kan fortfarande tycka att handikappsystemet kan vara missvisande, och behöva förändras, även om gnällgubben gick två bra varv nu. Jag kom ju faktisk trea från slutet, och Lacken kom tvåa, och Ingvar Trea ! Nu firar jag med värmeljus och glädjande melankolisk finsk popmusik.
smiley