Egentligen borde man ju sova nu, klockan halv två på natten.
Men vad gör man när man får datasupport till ett program som man använder väldigt mycket, bildprogrammet ? Jo man tackar och tar emot. Och Kompiiisen som supportar fixade det, fjärrstyrde min dator från Björksjön, via eltrådar och datakablar till server i Tyskland, och till Sollefteå och Kai Tomas Dator.
Vi är nästan som bröd-er

Det är svindlande. Men eftersom jag vet att kompisen är kunnig och/men grundlig. Tänkte jag att jag sätter telefon på högtalare, och kommer när han ropar och vill nåt. Medan dess så bakar jag tre “Tvångsbröd”. Och att dessa nu kallnar, är anledningen att jag inte kan lägga mig än. De ska in i 3 -liters fryspåsar o in i frysen… men då måste de vara svala.
Eftersom det går att göra så mycket via dator och internet, som att med tillåtelse låta en annan person föra muspekaren på min dator och klicka och ha sig. Så tänkte jag att det på nåt sätt borde gå att skicka lite nybakat bröd via datorn.
smiley

Men det finns vissa begränsningar, däremot går det att skicka fil (-er)
smiley

Vet ni förresten att det går att plocka bär på gågatan i Sollefteå ?
Jodå… Och de är färdigrensade och paketerade.
Jag fuskade lite i Lingonstarten. Köpte 2 kg lingon, och 2kg blåbär.
De åkte direkt i syltpannan
“Va ? .. men varför i hela friden har han ställt dem upp-och-ner ?”
Jo för jag har hört att då får man vakuum i syltburken, och mögel skapas med syre som hjälp. Och jag har ju tagit kraftigt reducerat med socker i min sylt jämfört med org recept.

Och då kan man lyxa till det med egen blåbärssylt, till mannagrynsgröt, och pannkakor.

Eftersom jag är kvällsaktiv, får jag vänta med disk till dagen efter. Det slamrar så in i h-vete annars.

Härom dagen hittade jag en sån här i mitt städskåp. Jag googlade (tihi) och kollade vad man kunde göra med sån. Och utöver att den sa “Pssssffff” och kunde släta ut dukar, så kunde den bränna underarmar oxå.
smiley

Nä nu orkar jag inte … nu måste brödet i påsar, bära eller brista, gonatt !