Jag tror jag håller på att bli tant!
O de e fanimej inte dåligt.
smiley

Och nej det har inget med sexualitet eller könsidentitet i fel kropp och sådant, att göra. Det handlar om att när man bor själv, har singelekonomi, och socialfalls-ekonomi 🙂 …. så får man bannemej lov att göra saker själv. Och eftersom jag inte har råd med bil och fyrhjuling och skoter att stoppa huvudet ner i motorhuven och bli manligt oljig, frusta och skratta manligt så gomspalten synliggörs. Så är det nog inte så dumt att måna om ekonomi och hälsa, i kööööket.
smiley

Kalla det skryt om ni vill, när jag lägger ut bilder på allt jag gjort, det Psfffff-ar jag åt (fnyser). Jag är stolt, och det är jag stolt över att jag vågar vara.
smiley

Nåja nog om skrytet, här kommer lite mallighet istället:

Så här god “frukost” kunde jag äta nu idag, tack vare idogt bakande och diskande.
Men det började ju bildmässigt med:

Så här såg det ju ut på diskbänken i natt, när datasupporten var avklarad (gud välsigne min datasupport Ulf.P) …. och tvångsbrödet var klart kl 01.30. Men det går som sagt v ar inte att börja diska mitt i natten. Så nu på morgonen:

Där med duken på bunken står morgonens bakprojekt, Havre svällt i mjölk under natten, och för bakning behövs ren diskbänk… voila !

Jag trodde faktiskt aldrig att det skulle kunna bli deg av den sörja jag rörde ihop i går kväll. Men mycket knådande, så

nästa steg, här ska grisas ner

Inte illa … både apa häst och …..