Gårdagen, Måndag hade många utmaningar, sådana som inte märks för omgivningen. Svårast var, att stanna kvar i de svåra stunderna, att inte fly. Jag gjorde det, och gjorde det bra, fast det kändes som kaotiskt inombords. Jag besegrade den lilla jäkeln som sitter på axeln (metafor) och var negativ och panikslagen… flera gånger samma dag.

Men trots att jag besegrade den, så var det en shity day big time.
Men belöning tar ofta ett tag innan den kommer, bären plockas inte fören de är mogna etc etc. Och idag var en bra dag, nästan rakt igenom. Fullt upp med bärplockning, bär-rensning, boule, syltkokning… inpå sena natten…..

…. då jag, för att bli sovtrött, såg om världens, och tidernas bästa film, “Nyckeln till frihet” med bla Morgan Freman i rolllistan.

“Get busy livin, or get busy dying” är en kärnfull kommentar i slutet av filmen. Och han valde den första …underbar film.

Now I will get busy snoring