He he

Ibland lönar sig verkligen utanför-boxen-tänkande.
När man inte har pengar nog, när man bor compact living, och bor själv.
Så dyker massor av idéer upp över hur jag ska kunna utnyttja utrymme bra, och andra praktiska idéer.

Min mormor brukade ha en smal trärulle, typ kvastskafts-diameter, att rulla fötterna på för blodcirkulationen. Det hade hon med säkerhet läst i Hemmets Journal, där hon hittade både praktiska saker och lite spejsade. Och någonstans i mitt hjärn-arkiv hade det fastnat. Så för något år sedan köpte jag en extra naggbrödkavel, taggig, för att rulla på golvet, under fötterna. Har man kalla, långsmala frusna fötter som jag så hjälper det cirkulationen. Min Moster tog efter och köpte en kavel för samma ändamål.

Nåt år senare fick jag ytterligare en idé kring detta. Jag gillade inte att det lät så mycket mot golvet, samt att den lixom låg o skräpade på golvet. Så jag tänkte att det kanske går att såga itu kaveln på längden, och sätta den på fotstödet på min stol. Då kan jag rulla fotsulorna ljudlöst, och sätta i gång blodcirkulation när helst jag datoriserar.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

He he…. Media och journalister är ofta lika oslagbart omoraliska och hänsynslösa som politiker och ba… nä förresten, inte som banker, där går gränsen.
smiley

Carina berg och Kristian Luuk ska tydligen skilja sig, enligt Svensk damtid….
näh ..Aftonbladet var det ju visst. smiley Kvällstidning ?? … yea sure.
Och Aftonbladet söker upp Parneviks för lite snuskjournalistik och skvaller. Då Parnevik på uppmaning av Berg/Luuk inte vill att det ska spekuleras i media om deras skilsmässa för barnens skull…. så gör Aftonbladet fet rubrik:
Detta är väl ändå lågvattenmärke till och med för aftonbladet ?