Nu när höstmörkret kommer tidigt om kvällarna
ökar risken att hamna framför TVn.

Jag tillhör ju inte det präktiga klientel människor “som nästan aldrig tittar på TV” (Det är något fint tror jag, att kunna hävda att man aldrig ser på TV eller sitter framför datorn. Vad folk gör istället som är så mycket bättre framgår sällan. Kan man hävda att man arbetar så mycket, bygger på huset osv, så man inte hinner med att se på TV, ja då¨är du nära på helgonförklarad i penga-och-arbetsfixerade Sverige. Däremot låter jag inte TVn styra andra aktiviteter, som det är för vissa som kan säga ifrån sig promenadsällskap, eller olika sociala aktiviteter för tv-program.

Just nu följer jag inte nån serie direkt, annat än möjligtvis om det passar, CSI Los Angeles, mycket pga av den fantastiska skådespelerskan Linda Hunt.

Kunskapskanalen är en favoritkanal, och reklamkanalerna får mig att vilja kasta ut tvn ibland. Intensiteten på reklamen bara ökar, och blir aggressivare o aggressivare.
Utan reklamkanaler skulle jag iofs missa Linda Hunt och en del fotboll, men frågan är om det kanske skulle vara värt det.
Det finns så mycket sklräp, så jag kan inte börja lista ,upp det på bloggen, skulle ta för mycket tid och energi. Men värstingtoppen i dålig TV måste ändå vara

– Wahlgrens värld
– Paradise Hotel
– Arga snickaren
– Million dollar listing New York
– Bobs burgers
– Förrådsfyndarna
– Svenska hollywoodfruar

Bäst:

– CSI Los Angeles
– All sorts sport
– Da Vinci-koden (film)
– Dokumentärfilmer
– Castle
– Spårlöst