Kändes som en degklump i huvet nu på morgonen.
Körde ändå av en diskning, gröt och presso macciato.
Denna gång började jag med att koka gröten som vanligt, men gjorde kaffet direkt på innan jag åt gröt, och drack kaffet, på så vis hann gröten svalna lite. Jag gillar inte om mjölken i gröten blir varm nämligen, eller att gröten är för “simmig” i konsistensen.
En lyckad “rockad”
smiley

Igår kväll satt jag uppe en stund och random-mässigt sökte på slumpartade sökord, för att få nya låtar till min spotify-lista. Jag måste tillstå att det verkligen är en total-mix, den listan, som ersätter radio. Radio är bra men har nästan alltid humörs-nedsättande katastrof-och eländes-nyheter varje halvtimme. Och dessutom inte ens nya nyheter eftersom, utan innötning av samma tragiska eller ointressanta händelser. Utöver Finsk melodiradio, är en egen spotify-lista det bästa sättet. Jo P5 Stockholm på förmiddagen är oxå nyhetsfritt, kan lyssnas på. Det är lite synd, nu vet jag inte om de är aktiva längre på eftermiddagsradio, men jag tyckte om Lotta Bromé och Erik Blixt …om det inte varit för nyheterna. Bra, lättsamma radioröster.

Sen ögnar jag igenom rubriker, främst på sporten då, och blir tårögd av lyckokänsla, i en annars under stundom, ännu så länge något hoppfull-reducerade vardag.

Klicka här


En kvinna som blev omringad av en skogsbrand, tillbringade 2 och ett halvt år på sjukhus, och 200 operationer. Och fick av läkarna domen att hennes idrottskarriär var över. Men nu har hon genomfört Ironman på Hawaii och säger med rätta

– Det här visar att jag verkligen kan göra vad jag vill !

En riktig inspirationskälla, som gör en man med mina upplevelser tårögd på morgonkvisten,
Och jag tänker … “det finns alltid hopp, det är aldrig försent, och framför allt
Jag kan verkligen göra vad jag vill !

Go Turia Go !