Vicken berg-och-dal-bana livet är ibland.
Men jag föredrar ändå svängningar som sagt, mot för ett rakt streck.
Svängningar = liv… tänker jag.

Ibland får jag lust att skriva en bok om alla funderingar, insikter framsteg som jag gör nu. Livet tycks många gånger vara ett enda stort Try-and-error. Dvd försök och misslyckas, tills man lyckas. Men än så länge känner jag att det inte är läge för bok, om det nånsin blir läge för det Har inte harmonin än, drivkraften och tålamodet. Och jag aspirerar inte heller på att ha några heltäckande svar och lösningar.
Än så länge är det try-and-error, samt “heurekas” som känns som “aha-upplevelser”. Och jag är bra på att driva kortare resonemang i bloggformat. Det är bra nog det ! Eller hur ! ?

Jag skrev nyligt skämtsamt om att ha kommit ut som Hemmets Journal-lösare, dvs korsord, och att jag köpte tidningen helt öppet nu, trots att den har tant-stämpel. Och jag jämförde med tonårs-skammen över att köpa tex Lektyr.
Men ibland blir det ringar på vattnet, och det ena leder till det andra.
När jag ögnade igenom delar av det som inte var korsord, så hittade jag en reklam om en “hälsoprodukt” som hette Melissa. Tanten som tog detta preparat blev ju naturligtvis på alla sätt och vis en lyckligare person, och all var frid och fröjd, så som det är i barnsagor och reklam.
smiley

Nu är ju jag sunt skeptisk till ALLA produkter som görs reklam för, där någon står bakom och tjänar pengar på människor. Speciellt om produkten riktar sig till människor i nöd av något slag så som denna gör, eller om reklamen riktar in sig på våran empati och medmänskliga hjärtan, och sitter och tjänar miljoner på lågt bemedlade människors empatiska känslor.

Men nu såg jag att Citronmeliss skulle vara lugnande vid tex sömnsvårigheter. Och ja … som te, enbart örten, är jag villig att prova. Inte produkten som reklamers för.
Om det nu inte funkar som allenarådande problemlösning för en individ, så kan den eventuellt innehålla några vitaminer och mineraler som i sig är på pluskontot. Dvs citronmeliss asså… inte Melissa.

Men medan jag googlade på detta, fann jag info om hur man kan massera sig själv i nacken, öronsnibbar, och käkar. Och samtidigt tillåta sig Gäspa !!
Kommer det inte av sig själv, är det lätt att gäspa när man ser nån annan gäspa.
(under förutsättning att man har behovet då kanske)
På så sätt fick jag den djupandning som kan vara så svår när man är spänd. Och syre till, lungorna kroppen, blodet, och sen till hjärnan… inte helt oviktigt.

Gäsp-bilds-länk


Igår var jag , till synes utan anledning vresig, och grinig, när jag var o spelade boule. Men …inge mer me de. Man får vara det… har jag kommit på.
Och vem kan göra nåt åt det ? Är man det , så är man det
smiley

Gäsp på er hörrni smiley