Jag såg ett program om ku klus klan … vilket om man vill vara lite ordhumorist skulle kunna stava av till Kuk-lös-klan. Men egentligen är det ju inte huvudet nedtill på kroppen som är största problemet hos denna skara. Och lika hjärnslappa var deras antagonister “Black power” … båda gängen hade sedan länge slutat tänka, om de någonsin varit kapabla till det. Vid ett tillfälle stod en vit man, och en svart man ansikte mot ansikte som i en tuppfäktning och skreeeek högt:

– WHITE POWER !!
– BLACK POWER !!
– WHITE POWER !!
– BLACK POWER !!
– WHITE POWER !!
– BLACK POWER !!
– WHITE POWER !!
– BLACK POWER !!

Jag trodde knappt mina ögon och öron, när jag såg hur tomma hjärnor kan bli.
Den Amerikanska vita rasistiska rörelsen är ju ett skämt och ett av historiens mest motsägelsefulla, korkade argument:

“Ni***er go home”

Att man är så historielös och veck i kapsylen att man inte har koll på att det är deras vita förfäder som tvingat dit de svarta Afrikaner som idag utgör den svarta befolkningen. Ja man vet inte riktigt hur man ska reagera inför sådan total utebliven vilja och oförmåga att tänka 1+1. Det närmaste man kommer ärt nog Özz Nûjens mimik i ett klipp som iofs handlar om Zlatans betydelse i landslagen, men mimiken passar bra in på det närmaste man kan reagera på dessa människors infantilitet:

här

I Sverige har vi de som hotar flytta utomlands “till ett land som inte tar emot invandrare” smiley (+ Nûjens mimik)

Vid ett tillfälle i tv-programmet om KKK skulle en vit kvinna som hade barn med en svart man, protestera mot “KKK tillsammans med de “black power” Hon blev hindrad att protestera mot rasism och förtyck av en Blackpowerkvinna, för att hon var vit. Man blir mörkrädd mitt på ljusa da’n. Det viktiga tycks vara hatet, inte målet.

Ja och här hemma i Sverige, Dubbelmoralens troliga tvåa tätt efter ettan USA, så hatar alla partier Sverigedemokraterna “för de är rasister” Jag anser att det finns
ingenting lättare argumentationsmässigt än att med ord “vinna” en
diskussion mot en rasist. … Men ingenting svårare än att få en rasist
att erkänna att hen har fel trots att alla fakta talar emot dem. Ja det ska då möjligtvis vara att argumentera mot en svensk socialdemokrat/Moderat, som “tar avstånd” från SD för att de “har ett rasistiskt ursprung”

Hade detta varit fallet att SD-s politiker ENKOM hade ett rasistiskt URSPRUNG.
De skulle ju innebära att det var frid och fröjd, samt att rasismen var borta från SD, SDs anhängare och Sverige ???
Men det finns en orsak till de etablerade mitten-högerpartiernas val av ord där.
De är medvetna om att både inom socialdemokratin och Moderaterna, Kristdemokraterna har rasismen och främlingsfientligheten växt lavinartat. På detta sätt när man nu pratar om det rasistiska “ursprunget, kan man blidka sina främlingsfientliga väljare med invandrings-restriktiv politik, i princip den samma som SD, men under en “icke främlingsfientlig fana” dvs S eller M.

Dubbelmoralen blomstrar.

Det är för övrigt samma populistiska propaganda som används för att slippa behöva använda argumentation mot vänsterpartiets icke kapitalistiska politik. Man talar om deras ursprung … nä inte ens om svensk vänsters ursprung utan om Sovjets ursprung, som om det vore svenska vänsterpartiets ansvar, Eget ansvar och historiska blunders inom partiet nämns aldrig. Sådana som motståndet från M till allmän rösträtt, Socialdemokraternas tvångssteriliseringar etc etc.

Det existerar inom de flesta politiska rörelser, även feminismen. Det var ett program om en framträdande feminists kritik till Per Ströms bok “Mansförtryck och kvinnovälde” Där bla en av dessa drivande feminister kom i kontakt med en feministisk mansgrupp, med betydligt mjukare hållning… dvs egentligen deras politiska fränder. Men när de gick därifrån så kläckte den kvinnliga feministen ur sig med en föraktfull ton:

– ” Ja dom där skulle man ju inte ligga med”
och flinade hånfullt.

Skål för den svenska dubbelmoralen