Ja ha ja,
Här hemma i min koja har jag med 47 svordomar och krökt rygg monterat ihop Jysk-hylla för 175 svenska digitala kronor. En monteringsbeskrivning som är framställd av någon person som förutsätter att konsumenten varit med på fabriken där byggsatsen tillverkades. Att dessutom ej förborrade hål stämmer överens med varandra så hela produkten blir sned, underlättar ej.

Nästa steg blir att fästa eländet på väggen, men mina Franska nerver behöver distraheras innan det, och en tupp-lur skulle även hjälpa.

Ute i den stora vida världen rapporteras om en kvinna som blivit oerhört kränkt av att en hantverkare meddelat henne att hon hade ett vackert leende. Det är inte lätt hörrni ! Någonstans i klass med när en medborgare i Sollefteå blev så upprörd över att jag fotograferade hans utomhusjulgran med nysnö på, att han hämtade grannen till understöd för granen, och gick ut och antydde att jag rekade för villa-inbrott.

Vad mer ? Jo Sverige-“demokraterna” tycker inte att det behövs budgeteras för minskade klimatutsläpp, då de anser att minskade utsläpp inte med önskvärd tydlighet garanterar bromsande av växthuseffekten.
smiley
Nåja vad kan man begära av människor som tror att folk blir mer brottsbenägna om de är mer solbrända ?

Själv då ? … jo tack det kunde vart sämre !
Året började oerhört tufft, men nu har jag åstadkommit lite mer balans.
Bröd bakas, boule spelas, mat lagas, golv torkas, promenader gå’s
toner ljuder från gitarr, bas och piano….
Piano …. som jag numer försöker ta det.