..
Jo rå
Jag är fortfarande en helt värdefull man,
med små och stora brister, skönhet och guldhjärta med flagande kanter, och rost i kalsongerna. Intet nytt på västfronten.

Där ute i världen fortsätter SD med faktaresistent smutskastning av sitt “kära” Sverige, och Trump hoppar jämfota av glädje när “alternativ sanning” tar över allt mer, det ger nämligen makt och pengar till honom.

Zara Larsson fortsätter typ i samma still efter att hon gått ut med att hon “hatar killar”, och sagt i Skavland att ingen man är värdig henne, och nu placerat Grammisstatyetten mellan benen. “Fräck kupp” kallas det då. Och för detta hyllas hon av media och sociala medier.
Jag har nog bara helt enkelt inte fattat att när enstaka män beter sig som svin, så är alla män ansvariga, men när enstaka kvinnor gör det bör de hyllas. Men men, nån gång kanske jag oxå fattar vad “jämställdhet” innebär.
smiley

Och Massmördaren Breivik, har haft klagomål över mänskliga rättigheter, det tycker jag måste gå under: “Han förstår inte vad mänskliga rättigheter innebär när man vill bli behandlad hyggligt efter att ha mördat så många oskyldiga människor”.
HALLÅÅÅ …Breivik, mänskliga rättigheter ?????

Men detta tänk ser vi oxå tydliga spår av bland Sverigedemokrater och en liten klick av deras “blåögda” väljare. Tex så beklagar sig dessa över att det finns en “överrepresentation” av brott för invandrare inom brottsstatistiken, samtidigt som Sverigedemokratiska riksdagsmän har högre överrepresentation när det gäller brott, än den överrepresentation man pekar på hos invandrare.

Apropå ….. USA-flygresor har i Storbritannien minskat med 30-50 %, och hotellpriserna i Big Apple rasar, sedan presidentbytet trätt i kraft.
“Make America great again”
smiley