Ivo Niskanen:

Men när Niskanen sedan fick frågan om hur han såg på att uttalandet väckt kritik i Norge och Sverige fick han tårar i ögonen.

– Det
är svårt att säga, folk i Norge kanske måste tänka på sig själva. Det
var en tid än nu. Mika Myllylä är inte här längre och pressen har dödat
honom så jag tycker att norrmän och alla andra ska låta honom vila i
frid.

Jag skriver under på det ! Enough is enogh !

Till och med om någon på pallen i detta VM skulle ha överträtt några regler, så känner jag att det finns dåligt med proportioner inom bla svensk media. Känner samma sak med Terese Jouhaug, hon begick bevisligen ett fel, när det gäller dopingregler. Men åter igen, proportioner, proportioner, proportioner. Det är bra om man stävjar doping, som förstör idrott, men det är inte soff-Svenssons uppgift, ej heller medias.