Jaha ja
Medan jag ännu kämpar mig fram till ljuset, bland tårar, ångest, skratt och tusen tankar, så snurrar världen på därute.

I skrivande stund pågår 7.488.752.605 människors olika öden. Det tänds, med en rasande ökning, fler liv än det släcks, trots att kapitalistisk cynism, industri, marknad, krig och sjukdomar gör sitt bästa för att släcka liv. Och Moder Jords resurser sinar radikalt snabbt när den planetförtärande farsoten Human race sprider sig. Någonstans i Saharaöknen gräver sig människor ner i 9 meter djupa tunnlar för att få vatten till överlevnad. Norrut, Stockholm Sweden, häller några överklass-brats ut en dyr champagne i slasken för att demonstrera att de har råd. Längre västerut har en Clown fått världens mäktigaste ämbete, och så fort han sprattlar, blir det rubriker världen om.

Drastiska domedagsprofetior ?
Ja kanske det. Men varje logisk tanke som tas i världen kring dessa fakta leder till att det är ohållbart med finansiell, och befolkningstillväxt i denna takt.

Samtidigt snöar det här i vardagens gång i lilla Sollefteå som landstingspolitikerna medvetet glömde bort. Och ännu en boulematch spelades på Nipan med glada pensionärer. En halvstökig diskbänk hemma hos mig, behövs inte tas om hand om omgående. Det mesta av TV-utbudet är människor som på olika sätt säljer kropp och själ i förnedring, våld, och mera våld i Se-på-mig-hysterins gyllene era.

Det är sprakande vit vinter ute, tre månader försenad,
men vackert så man blir rörd av vyerna. Chet Bakers inspelningar snurrar på min Spotify, och i morgon är det måndag. Hoppas att det blir en bra dag. Jag har behov av bra dagar.

Gonatt every-hopa !