Folk fattar inte, feminister fattar inte, socialister fattar inte …

…. vi kommer aldrig uppnå jämställdhet, aldrig någonsin uppnå jämställdhet med nuvarande taktik.

1 – För att det är helt enkelt oförenligt med den kapitalism vi dyrkar, lever i och röstar fram, inkluderat Socialdemokrater och feminister.

2 – För att allt för många feminister har gjort män till sin fiende, istället för oreglerad kapitalism, som är det enda hindret för *någorlunda* sund jämställdhet. (*För det finns ingen absolut jämställdhet)

3 – För att de starkaste mest högljudda förkämparna för feminism, inte alls är ett dugg intresserade av jämställdhet, utan bara egenmakt för dem själva, precis som de kapitalister som hindrar jämställdhet, precis som kyrkan ur ett historiskt perspektiv, precis som frihetskämpar som vid maktövertag själva blivit förtryckarna.

Så det hjälper föga att bara placera foton på kvinnor i ETC. Det hjälper föga att dela ut rosor till kvinnor på offentlig plats en dag om året. Det hjälper föga att göra män till fiender, vilket jag dessutom bör tillägga, de allra flesta kvinnor ändå inte gör.
Att folk inte fattar att den internationella kvinnodagen får precis motsatt effekt. Det är i princip att … ja typ …”ta en ros och var nöjd med det”. Lite som att ge några kronor till mig som ändå lever under den relativa fattigdomsgränsen.

De skrattar ju åt er, de skrattar ju åt oss, från sina upphöjda positioner i näringslivet, politiken etc… både männen och kvinnorna i dessa positioner. Finns det någon som på allvar tror att någon man eller kvinna med makt och pengar frivilligt ger upp en enda promille av detta för ett rättvisare samhälle ?

“Åsså slåss de med varann om brödsmulorna HA HA HA HOO HO HI HI”

Feminismens jämställdhetskamp, iom att den är splittrad mellan kvinnor och män, är lite i praktiken som när en överklasselev kastade småmynt … kanske 100 kronor ut på golvet i skolan, och arbetarklasselever plockade upp dem. Och sen skrattade de hånfullt åt dessa.

Jämställdhet borde väl vara att minska klyftor mellan oss, och dessa människor som anser att deras “arbete” är upp till 20 ggr mer värt än vårat. Att deras människovärde är lika mycket mer värt än våra …
Protestera mot att de har rätt till vård som inte vi har, att deras barn ska få bättre betyg utan att prestera….

För det är väl inte jämställdhet att få upp fler kvinnor på dessa förtryckarposter?