Det är en djungel …
Media, politik, ekonomi, invandring, jämställdhet, rättvisa, “sanning”, “fakta”
Det är nästan lika svårt som att välja schampo på ett varuhus med hundra sorter, om man nu inte redan bestämt sig för vilket schamo som är bäst utan att prövat de andra, eller ens läst innehållsförteckning.
Och det är lätt att värderingsmässigt gå vilse i den djungeln..
Speciellt om man tar ut färdriktning efter de som skriker högst.
Vilket tycks vara en uppåtgående trend i Sverige, Europa och världen.

Och skriker högst(sociala medier, debatter, media) gör rasister och feminister.
DÄR kan man verkligen prata om överrepresentation i medier i förhållande till hur många som tycker så. Google tex fungerar så, att de som får flest sökningar och träffar hamnar överst i söklistan. Och det har i synnerhet rasister tagit fasta på. Så när man söker på sökord som invandring, så hamnar ofta deras syn på frågan överst, och det är oftast den översta länken folk klickar på, och misstar för “fakta” el “sanning”
Och kvantitet (mängd) tycks vara en stor del av taktiken, för det vimlar av öppet främlingsfientliga sajter på nätet, men än starkare ökar förklätt främlingsfientliga sajter, med tillsnoffsade namn, där man måste ägna minst 5 minuter per sajt för att förstå vilka som ligger bakom den, och vad deras agenda är, och hur mycket de eller litet de bryr sig om huruvida det finns belägg för sina påståenden. Feminismen har dock inte tillnärmelsevis lika mycket ekonomisk kapital bakom sig som de högerextrema, ej heller de entusiastiska fotsoldater som ägnar hela sin vakna tid åt att sprida “alternativ sanning” som SD och deras rörelse.
Däremot står feministiska represen-tanter oemotsagda i vanliga medier. Det finns ingen debatt ens längre. Men de vinner ingen politisk mark (Feministiskt initiativ 2 % )

Länge har 6 partier, M, S, KD, L, MP, C “varit tydliga med” (Nej de har de inte i praktiken) med att de inte vill ha samröre med SD, för “de har en nazistisk historia”
Det är givetvis ett maktspel för att vinna röster, ett maktspel som kommit tillbaks och bitit dem i röven. För även om SD givetvis är ett sk populistiskt parti, och långt värre än så. Så måste ju tex de två sk “statsbärande” partierna Moderaterna och Socialdemokraterna synas som de värsta av populister tillsammans med SD. För dessa två partier har ändrat sin politik så att den är i stort identisk med SDs invandringspolitik. Hur illa jag än tycker om Centern och Annie Lööf, så har inte de/hon det. MP har inte ändrat sin syn, men genomdrivit S invandringspolitik, dvs SDs. Troligtvis partisk i åsikten, så anser jag ändå att Jonas Sjöstedt varit den som synat SDs faktiska främlingsfientliga politik bäst. Och det finns en anledning till att han är bäst på det, för de flesta övriga partier håller i smyg med Åkesson.

Anledningen är att makten för S och M är viktigare för dem, än vad de vill åstadkomma.

Så “mittenpartierna” (eg höger) har ist för att attackera SDs politik, vilat sig på deras tveksamma historia, och på så sätt kunnat genomföra SDs invandringspolitik, men ändå på nåt underligt vis inbilla väljarna att de inte är som SD. Det stavas: “Maktjakt”

Sverigedemokraterna har nu i sin tur, likt Donald Trump spelat martyrer, och menat på att de redan vid 13 % var folkets förespråkare, och att de “blir tystade” trots att INGET ämne fått så mycket medialt utrymme som invandringen, de senaste åren. Och desinformationen om “hur invandrare är” har varit basen till argumentationen för minskad invandring. Och desinformation kring kris och ekonomi påstått orsakat av invandring har fått dem att växa. Hela framgången är byggd på lögner och desinformation.

Då är det inte läge att ge SD rätt i sitt självutnämnda martyrskap att de skulle vara politiskt marginaliserade… som tex Lotta Gröning gör i Expressenartikel.

Det görs undersökningar om vad folket tycker om invandring, vill vi minska den. Men sällan framställs då varför eller hur mycket folk vill minska den. alltför ofta, när man gräver i orsaken till varför de mest hätska främlingsfientliga vill detta, så ligger en rasistisk åsikt i grunden, som är byggd på lögner.

Även den alternativa fakta kring att det bara kostar Sverige med invandring, som inte är baserad på rasistiska argument, är i grunden fullkomligt cyklopisk, och byggd på desinformation, och utelämnande av debetkontot för invandring till Sverige. Och då har vi inte ens nämnt den humanistiska värderingen av att ta emot flyktingar.