Jorå s’att det är sånt som retar svensken till vansinne.
Deras “låga löner”, “höga skatter” och svåra ekonomiska situation.
(Se förra inlägget)

Utöver det så är folk väldigt irriterade på folk som har det svårt på riktigt, som flyr från brinnande krig och tortyr. “Ska vi svenskar behöva ta emot” vi “har inte råd längre”

Och sen…. inte att förglömma, det som kan göra svensken RIKTIGT förbannad:

TVÄTTSTUGAN !!!!smileysmileysmiley

För ett antal år sedan blev jag utskälld efter noter av två personer för att jag var 3 minuter sen att hämta min tvätt. Och filtret på torktumlaren ska vi inte ens prata om, det är av säkerhetsskäl numera sekretessbelagt i Sverige.
smiley
Och nu idag så hade jag ställt klockan på ringning 7 minuter innan jag skulle hämta tvätten, ifall jag skulle somna om. Och somna om gjorde jag !
Jag vaknade yrvaket av att det knackade på dörren. Det var den mycket sympatiska städerskan som med vänliga ordalag påminde mig om att jag “glömt tvättstugan”
“Tänkte bara så att du inte får skäll”. Det var ju vänligt tänkte jag.
Och jag tänkte ju givetvis då, yrvaket att klockan inte ringt, och skyndade mig ner till tvättstugan, där en tant stod och hoppade jämfota av irritation.

Min bokningskolv var upplåst, för andra gången på två veckor. Hon sa att städerskan städat tvättstugan, och därför var min kolv upplåst.
Men det visade sig att jag inte alls var sen, för när jag kom hem med tvätten ringde påminnelsen för fullt, och jag hade DÅ 5 minuter på mig att hämta min tvätt.
Den jämfotahoppande tanten, krävde således att hon ska få börja tvätta FÖRE sin tvättids början.

smiley

Huvva vilka problem vi har här i Sverige !!!