Assange var en hjälte bland många feminister….

….sen visade det sig att han var lika lätt på foten, som de 2 feministiska kristna kvinnor som initialt gärna både vistades i hans nyvunna rockstjärnestatus, i hans sänghalm och dessutom skröt över det som en erövring. Men när de två kvinnorna insåg att han var lika lösaktig som de själva var, brann det av svartsjuka och genast blev det andra toner i pipan.

https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/49253-det-har-ar-vad-vi-vet-om-assange-cirkusen/

Läs gärna länken ovan som sakligt går igenom förfarandet av rättsärendet mellan Assange och 2 svenska kvinnor som ändrade sig fort.

Ni förstår det är en “erövring” att få ligga runt, för ett litet antal hårdföra feminister, men det är “våldtäkt” förstår ni, om de inte får ensamrätt på sin “erövring”
Det finns fler exempel på denna omvända manschauvinism, jag tänker på hur komediserien “Helt hysteriskt” (eng: Absolutely Fabulous) tydligen är en av de “feministiska biblarna” bland många feminister.

Själv har jag som hastigast tittat på den serien utan att uppröras speciellt över den. kanske småflina lite men inte lägga den till favoriter. Men att feminism inte alltid, eller ska jag säga ganska sällan nu för tiden är menat för att skapa jämställdhet och lika villkor, blir tydligt när en serie vars syfte är att skapa skratt och inte uppvigla, blir en feministbibel, dvs feministhandbok. En komediserie där kvinnor beter sig ansvarslöst, svinaktigt, … ja som den sortens män som feminister ofta hatar och anser vara orsak till ojämställdhet. Man celebrerar alltså i feminismens namn skitstövel-beteende, om det är kvinnor som står för det ? Snälla kan nån förklara för mig hur det är feministiskt/jämställdhets-strävande ?
Att det programmet fungerar dom komedi är jag fullt införstådd med. För det mesta av komedi handlar om att bryta mönster, göra något oväntat, nåt förbjudet. Vilket förklarar varför länge det varit roligare när män klätt ut sig till kvinnor, än tvärtom. Således har jag INGEN kritik till själva komediserien, vilken på sitt sätt är briljant, men till de människor som tror att det är ett verktyg till jämställdhet.

Men det gror en allvarlig röta i det som en gång varit en av de viktigaste kamperna historiskt: “Feminismen” Den har likt Socialismen i Socialdemokratiskt regi, alltmer övergått till att bli ett egenmäktigt maktsträvande, …och alla har glömt.

För övrigt pratade jag med en kurdisk kille som driver företag i Sverige nu, ang kriget i Syrien och Irak. Och utan att gå in på djupet i konflikten i detta blogginlägg så kunde vi konstatera att “alla har glömt” när de araber som en gång flytt till Syrien, nu redan glömt bort hur det var att vara rättslös, statslös, flykting…. och vill ha Syrien för sig själva. Lika är det med flyktingar som kom till Sverige, som nu levt och verkat i Sverige, blivit mer och mer Svenska, fått mer pengar, rättigheter, bekvämligheter… och nu hör man även vissa av dem säga att Sverige inte bör ta emot flyktingar längre, går i samma tonläge som de som tror sig vara riktiga svenskar … ja ni vet Jimmie, Björn Söder o pojkarna

Alla har glömt !…. det är lätt att glömma när man “kommit upp sig”